Praktijknummer: (0113) 21 50 03Receptenlijn: (0113) 21 50 03Spoednummer: (0113) 21 50 91

Praktijkorganisatie

Afspraak maken

Spreekuur afspraken maken: van 08.00 uur tot 10.30 uur.
Visite afspraken maken: van 08.00 uur tot 10.30 uur.
Terugbel afspraken maken: van 08.00 uur tot 10.30 uur.

De telefoonlijnen zijn over het algemeen druk bezet. U wordt vriendelijk doch dringend verzocht uw gesprek kort en zakelijk te houden zodat zoveel mogelijk gesprekken kunnen worden verwerkt. Na 10.30 uur verzoeken wij u in principe niet te bellen voor afspraken, omdat de assistentes zich dan met andere taken bezighouden. 

Spreekuur

Een consult is alleen mogelijk op afspraak. Een consult duurt circa 10 minuten. Tijdens dit consult kan in het algemeen slechts één klacht worden behandeld. Als u meer dan één klacht heeft of een langer gesprek wilt, wordt u verzocht dit te melden bij het maken van de afspraak. 

Visite

In het geval dat u niet in staat bent de praktijk te bezoeken, kunt u een huisbezoek aanvragen bij de praktijkassistente. Zij zal in de meeste gevallen een aantal vragen stellen om de ernst van de situatie en de noodzaak tot het afleggen van een huisbezoek vast te stellen. Het is niet mogelijk een vaste tijd af te spreken waarop het huisbezoek plaats vindt.

Terugbelspreekuur

Indien u telefonisch iets met de huisarts wenst te bespreken, kunt u dit aanvragen bij de praktijkassistente. De huisarts belt u dan zelf op de afgesproken dag tussen 13.00 en 14.00 uur terug. 

Aanvragen herhaalrecepten

Voor herhaalrecepten kunt u bellen naar het praktijknummer (0113) 21 50 03.
U kiest dan voor optie 2. De receptenlijn is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt dan een bandje dat u in kunt spreken. Ook is het mogelijk om op werkdagen tussen 08.00 en 10.30 uur via de assistente een herhaalrecept aan te vragen.

De recepten die u op werkdagen voor 10.30 uur heeft aangevraagd worden dezelfde dag verwerkt. De recepten worden elektronisch verzonden naar de apotheek waar u bent ingeschreven. U kunt de medicijnen daar de volgende werkdag na 16.00 uur ophalen. 

De medicijnen die tijdens het spreekuur worden voorgeschreven kunt u direct bij de apotheek ophalen. 

Indien u zelf niet naar de apotheek kunt gaan en er niemand is die dit voor u kan doen bestaat er de mogelijkheid om de medicijnen thuis te laten bezorgen. Houdt u er wel rekening mee dat dit pas de eerstvolgende werkdag na de receptaanvraag gebeurt. 

Als de praktijk wegens vakantie gesloten is, dient herhaalmedicatie bij één van de waarnemende huisartsen te worden aangevraagd.

Bij langdurig gebruik van geneesmiddelen is het verstandig regelmatig op controle te komen. De assistente kan u vragen eerst een afspraak te maken, alvorens een herhaalrecept wordt uitgeschreven.

Afhalen documenten

Gedurende de hiervoor genoemde openingstijden van de praktijk bent u in de gelegenheid om documenten op te komen halen.

Aan- of afmelden bij de huisartsenpraktijk 

Indien de praktijk geopend is voor nieuwe patiënten, kunt u als nieuwe patiënt in de praktijk worden ingeschreven. Bij inschrijving bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen uw medische voorgeschiedenis of andere specifieke problemen en verwachtingen besproken worden. 

U kunt worden ingeschreven indien u woonachtig bent in de stad Goes, de kernen Kloetinge (incl. Kapelseweg), Kattendijke (incl. Monnikendijk), Wilhelminadorp (tot aan de Deltaweg) en ’s Heer Hendrikskinderen (tot spoorwegviaduct Nieuwe Rijksweg). Mensen die buiten dit gebied wonen kunnen niet in de praktijk worden ingeschreven.

Het is erg belangrijk dat u de praktijkassistente op de hoogte stelt als u de praktijk verlaat in het geval van verhuizing of een andere reden. Wij kunnen dan uw medische dossiergegevens verzamelen en aan u meegeven of desgewenst opsturen.

Verklaringen

In principe worden aan derden, in navolging van de regels van de KNMG, géén medische verklaringen verstrekt. Bij kwesties rond huisvesting, verzekeringen, arbeidsongeschiktheid, afwezigheid van school etc. dient de instantie die de verklaring wenst zelf een onafhankelijk arts in te schakelen. Deze arts kan zo nodig, middels een door u ondertekende machtiging, informatie bij uw huisarts opvragen.

Parkeren

In de gehele Heernisseweg is het parkeren voor vergunningshouders. Achter de praktijk zijn wel enkele gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Aangezien er maar een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar is, wordt u vriendelijk verzocht zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Aan de voorzijde van de praktijk is één invalidenparkeerplaats beschikbaar.

 

Adres Heernisseweg 87
4461 PT Goes
Fax: (0113) 22 09 95
Contact
Telefoon:(0113) 21 50 03
Receptenlijn:(0113) 21 50 03
Spoednummer:(0113) 21 50 91
Huisartsen Drs. C.M.H. Schoot